Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Telefoon +31 641355519

 

Blog

Waterfilterproject / Inzamelingsactie  / Scoren voor het Waterfilterproject

Scoren voor het Waterfilterproject

Amaone anai2 Leawaka ????

Op zaterdag 22 juni j.l.  vond het Haria zaalvoetbaltoernooi ”Katong deng Katong” plaats in Huizen. Het was een gezellige, geslaagde maar bovenal fanatieke voetbaltoernooi. Verschillende teams uit Vaassen, Capelle, Bemmel, Huizen, Barneveld/Ede/Eerbeek, Leerdam & Bovensmilde wilden allemaal winnen, maar er kan er maar één de beste zijn…de winnaar van editie 2019 is geworden… BEMMEL gevolgd door LEERDAM & BOVENSMILDE. Maar het mooiste was toch wel de talentjes uit Leerdam & Capelle…dat beloofd nog wat voor de toekomst ?

Dit jaar is er een goede doel aan het toernooi gekoppeld, namelijk het Waterfilterproject op Haria. De doelpunten die in het toernooi zijn gemaakt zullen omgezet worden in een geldbedrag t.b.v. het Waterfilterproject geschonken door Haria ondernemers uit Huizen:

Gisaja Schilderwerken Jack Gisaja

Tamaela Barbershop Dicky Tamaela

Kanu Food

Er zijn veel doelpunten gemaakt en de bekendmaking zullen wij doen op 7 september in Deventer tijdens de benefietavond ”Pesta Mata Air” voor waterfilters op Haria

Alle deelnemende teams, scheidsrechter (Jan Slokker), The Haria Dreamteam (usi2 Haria die voor het eten hebben gezorgd), Jopie & Grace Manuhutu voor het schenken van de Papeda Asem Pedis (opbrengst voor het Waterfilterproject) en uiteraard alle aanhang…Terimakassione ??? jullie bijdrage heeft er voor gezorgd dat het een geslaagde dag is geworden. Tot volgend jaar, maar dan in Vaassen voor editie 2020.

Leawaka Hiti Hala Mese Mese Oooo ?

SALLAD?