Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Telefoon +31 641355519

 

Algemene voorwaarden

Waterfilterproject / Algemene voorwaarden

Hieronder leest u de algemene voorwaarden met betrekking ot doneren.

U zult doneren via waterfilterproject.nl zonder winstoogmerk Freexperience VOF, gevestigd te Amsterdam, en bij de Kamer van koophandel ingeschreven onder nummer 51580152.

Alle donatie’s zullen ten goede komen voor waterfilters via Stichting Titane

Donatievoorwaarden

Deze donatievoorwaarden zijn van toepassing op elke online donatie die via www.waterfilterproject.nl aan Freexperience wordt gedaan. Op voormelde website wordt de donateur gevraagd deze donatievoorwaarden te accepteren door het aanvinken van een hokje. waterfilterproject.nl behoudt zich het recht voor de donatievoorwaarden tussentijds te kunnen wijzigen.

Rechten en plichten van waterfilterproject.nl

Elke betaling die via waterfilterproject.nl door een donateur wordt gedaan komt volledig ten goede aan Stichting Titane en zal door Stichting Titane worden aangewend voor aanschaf van waterfilters voor minderbedeelden op Haria ( Molukken). Restitutie is niet mogelijk. waterfilterproject.nl neemt passende maatregelen ter beveiliging van de overdracht van data in het kader van deze actie. Personen die namens waterfilterproject.nl bevoegd zijn van deze data kennis te nemen zijn gehouden aan geheimhouding daarvan, behoudens wettelijk toegelaten uitzonderingen.

Rechten en plichten van de donateur

De donateur kan aan een donatie geen rechten ontlenen anders dan dat waterfilterproject.nl de donatie zal aanwenden voor vernieuwingen, verbeteringen en uitbreidingen. Om een donatie te kunnen doen dient de donateur de leeftijd van 16 jaar te hebben bereikt. De donateur is verplicht om zijn/haar naam en identiteit correct op te geven. De donateur zal de donatie verrichten met middelen waarover hij/zij mag beschikken en zeggenschap heeft.

Privacy

waterfilterproject.nl verwerkt de door de donateur verstrekte persoonsgegevens in overeenstemming met alle ter zake geldende wettelijke voorschriften, daaronder in het bijzonder begrepen de voorschriften die bij of krachtens de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden gesteld. Deze persoonsgegevens worden door waterfilterproject.nl verwerkt ten behoeve van het afwikkelen van donaties zoals in deze voorwaarden bedoeld, voor het uitvoeren van marketingactiviteiten voor zover die verband houden met de missie en visie van waterfilterproject.nl (tenzij de donateur anders zal hebben aangegeven), alsmede om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen. waterfilterproject.nl stelt de gegevens van haar donateurs niet beschikbaar aan derden.

Juridisch

Op uw donatie en op deze donatievoorwaarden is uitsluitend Nederlands recht toepasselijk.