Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Telefoon +31 641355519

 

Nieuwsblog

Waterfilterproject / Nieuwsblog

Waterfilters – uitdeelsessie 11, 12 en 13 december jl.

Omdat er een en ander niet naar wens is gegaan met de uitdeelsessie van 4 en 5 december jl, hebben we na beraad besloten om het anders aan te pakken. Dad zat al te denken dat wanneer we de genodigden van lingkunan (wijk cq sector) 10, 11 en 12 naar de kantor desa willen laten komen, heel veel mensen dit niet kunnen betalen. Een ritje met de ojak Afbeeldingsresultaat voor emoji motor (scooter of motor) bedraagt heen en terug totaal 20.000 roepia. En als je niet veel te besteden hebt, word het een lastig verhaal. Dit betekent voor de meesten dat men een heel eind moet lopen om de waterfilter op te halen. Dan moet je met dat ding nog terug naar huis. 

Haria – waterfilters sessie 4 en 5 december.

Hallo volgers,

Een tijd geleden dat we hebben geblogd. Niet uit onwil maar eerder door drukte. De waterfilters kwamen niet zoals op de vrachtbrieven stonden op 21 november jl aan. Conley kon uiteindelijk op 27 november de dozen ophalen en hierdoor werden we gedwongen om later naar Haria te vertrekken. Waardeloos maar achteraf ook goed geweest voor ons. We konden wel wat rust gebruiken en dat deden we in Halong. Na 1.5 week was het eindelijk zover. Groen licht dat we 29 november konden vertrekken met 55 dozen waterfilters. Conley zorgde voor de transport van de waterfilters en Ongen bracht ons naar de haven. Klokslag 08.00 uur reden we richting Tulehu. We hadden Conley gevraagd of hij alvast de tickets kon kopen zodat we dit niet meer hoefden te doen bij aankomst.

Maluku it is! Halong. We zijn 19 november j.l. naar Ambon vertrokken met Lion. Om geen gebroken nacht te hoeven hebben en over onze gezondheid te waken, hebben we bewust gekozen voor...

Makassar & zo.

Even een tijd van rust genomen en zodoende niet geblogd. We zijn nu ruim anderhalf week in Makassar. Vrijdag 1 november vlogen we om 11.15 uur weg richting Ambon. Herry, Ocha en Bryan brachten ons weg en bleven nog hangen totdat we richting de gate gingen. Bryan mocht voor deze ene keer school skippen omdat hij graag mee wilde om ons weg te brengen. Wat ben ik blij met neeflief en zijn vrouw. Tijdens mijn ziekenhuisverblijf zorgden ze voor mijn ontbijt, lunch en avondeten.

Laatste dagen Kei Kecil.

Over 2 dagen vliegen we naar Makassar. Ik kan niet meer wachten. Het staat me meer en meer tegen om op dit moment in Langgur te zijn. Dan heb ik ’t puur over het hotel, diens waardeloze service en algehele attitude van het personeel. Laten we even terugblikken op hoe het allemaal is begonnen waarom we noodgedwongen langer in Langgur moeten verblijven. Donderdag 17 oktober jl kwamen we halverwege de middag aan.