Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Telefoon +31 641355519

 

Benefietavond ‘Pesta Mata Air’

Waterfilterproject / Benefietavond ‘Pesta Mata Air’
Pesta Mata Air - Waterfilterproject Benefiet

Benefietavond ‘Pesta Mata Air’

Info

Op zaterdag 7 september vindt onze benefietavond Pesta Mata Air plaats. Op deze avond willen we behalve geld genereren voor het waterfilterproject, ook een stuk awareness geven over schoon drinkwater. Haria is niet de enige kampung (dorp) die met vervuild drinkwater te maken heeft. De omringende dorpen en eilanden op de Molukken hebben er ook mee te kampen. Schoon drinkwater is een primaire levensbehoefte. We willen dit graag onder de aandacht brengen bij met name de Molukse en Indische gemeenschap.

 

Er zijn genoeg projecten opgezet voor schoon drinkwater. De bestemmingen zijn de geijkte eilanden zoals Java, Lombok en Bali. Maluku is een vergeten kind die ook aandacht en hulp kan gebruiken. De meeste Molukkers hebben een familielid op Maluku. Er zijn genoeg kumpulan’s (communities) in Nederland die wellicht iets willen/kunnen betekenen voor hun kampung en/of een bepaalde doelgroep. Hoe meer schoon drinkwater speelt en leeft binnen de gemeenschap, des te beter we begrijpen en inzien dat een waterfilter alleen maar voordelen oplevert voor een huishouden op de Molukken.

Op de benefietavond is bewustwording een belangrijk aspect. Nieuwsgierig hoe we dit willen overbrengen? Noteer de datum en maak het mee op 7 september. Het belooft een mooie avond te worden met dans, stand-up en live-muziek. We hebben een geweldige houseband met te gekke, begenadigde muzikanten die belangeloos meewerken. En er zijn gastoptredens die u niet wilt missen! Verder staan er ook standhouders met prachtige producten. Hou onze website in de gaten en ook onze waterfilterprojectpagina op Facebook en op Instagram.

Huisregels Benefietavond Pesta Mata Air

Voorverkoop is reeds gestart. Pesta Mata Air it is!

Team WFP 

Take a moment to realize how blessed you are

Info
Categorie:
Locatie: Stichting Masohi
Datum: 7 September 2019
Duur: 1 Day
Tijd: 17:00 - 01:00
Adres: Koningin Julianastraat 89, 7415 GK Deventer
Tickets: 15 juni start de voorverkoop