Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Telefoon +31 641355519

 

Blog

Het project

Het waterfilterproject in Haria is een kleinschalig project. Hoewel we ons hebben opgeworpen als trekkers van dit project, draait het niet om ons.

Het is geen Daddy & Marga show. We zijn slechts een rijdende stoptrein ingestapt. Het beginstation ligt achter ons maar het eindstation is nog niet bereikt. Het gaat om de minderbedeelden in Haria. Zij hebben weinig tot niets. Met uw steun draagt u bij aan een gezonder leefklimaat. Want de waterfilters doen meer dan alleen schoon drinkwater geven.

Heeft u hier bij stil gestaan?

  • Gezondheid. Als we niet gezond door het leven gaan, kunnen we niet werken. Als er überhaupt al werk is voor de minderbedeelden, dan is het prettig dat zij dankzij schoon drinkwater een zorg minder hebben.
  • Kostenbesparend. Watervoorzieningen kent men niet zoals in Nederland. Voordat het water wordt gebruikt (eten/drinken), moet men het water eerst goed koken om ziekteverwekkende en vieze bestanddelen te doden. Dit kost brandstof en geld. Als je minder bedeeld bent, kun je iedere roepia gewoonweg niet missen. Wat dacht u van tijd die ze kwijt zijn om dit dagelijks te moeten doen.
  • Plastic verbruik reduceren. Water wordt daar veelal in plastic flesjes gekocht. Afval- en reinigingsdiensten zijn er niet. Het plastic wordt ergens op straat gegooid en het hoopt zich op. Door gebruik te maken van een waterfilter, willen we de mensen milieubewust(er) maken.

We weten dat er ontzettend veel goede doelen in Nederland zijn. En dat er vanuit Nederland voor  ontwikkelingslanden hulp word ingezet. Alle goede doelen hebben hun eigen bestemming. En het is mooi om te zien dat er velen zijn, die zich het lot van zijn/haar medemens aantrekt. Voor dit project kunnen we uw steun, donatie (ook) gebruiken! Hoeveel geld is er nodig om dit te realiseren? We hebben € 15.000,00 nodig voor dit project. De grote goede doelen hebben al naamsbekendheid, hun vaste donateurs en zodoende meer middelen om hun doelen te behalen.

We dagen daarom het bedrijfsleven, scholen, instellingen en particulieren uit om van de geijkte paden af te stappen. Doneer en help dit project. U zult er geen spijt van krijgen! We brengen de waterfilters persoonlijk naar de juiste bestemming/doelgroep. U kunt ons t.z.t. volgen want we leggen alles vast.

Wacht niet langer en support dit project!