Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Telefoon +31 641355519

 

Blog

Waterfilterproject / Reisverslagen  / 2018  / 2019 Werkvakantie – Thank You All

2019 Werkvakantie – Thank You All

THANK YOU ALL!

Terugkijkend naar hoe alles is begonnen, kunnen we stellen dat we heel tevreden mogen zijn over het resultaat. Ondanks dat we slechts 3 weken de tijd hadden om een (spontane) actie uit te zetten, hebben we met uw hulp de pilot succesvol kunnen laten draaien. Dankzij onze charies/givers konden we liefst 132 waterfilters (❗️) ophalen voor de minderbedeelden in Haria. Boven verwachting en we zijn echt dankbaar voor alle support. ? Zonder u had het waterfilterproject voor Haria niet kunnen shinen. Uw bijdrage in welke vorm dan ook, heeft een verschil gemaakt. We zijn werkelijk waar overdonderd. Woorden schieten dit keer te kort, terwijl ik mijn mond niet op de verkeerde plek heb zitten.?

“It’s not about donating money, it’s about making a difference, by lifting others up”.

Hoe verder?

We zijn vanwege onze inzamelingsactie benaderd voor een interview met het blad Marinjo, een tweemaandelijks onafhankelijk Moluks magazine. De interviewer heeft in maart een afspraak met ons en dan verschijnt het interview in april. Diegenen die een abonnement hebben op de Marinjo, stay tuned!

Positieve verhalen bereiken ons nog steeds vanuit de Molukken. Het waterfilterproject is een hot topic. De minderbedeelden spreken uit hoe blij ze zijn met schoon drinkwater. En weer anderen promoten het. Iedereen heeft recht op schoon drinkwater maar voor de minderbedeelden is het zonder hulp onmogelijk om dit te krijgen. Het gaat niet alleen om schoon drinkwater maar ook om het gebruik van plastic (drinkflesjes) te reduceren.

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen en mogelijkheden voor het vervolgtraject. We willen iedereen namens de minderbedeelden in Haria nogmaals hartelijk danken voor uw donatie. ? Hou de website in de gaten voor nieuwtjes, updates en acties van derden! Heeft u suggesties, ideeën of wilt u meedenken hoe we onze inzamelingsactie een boost kunnen geven? Neem contact op en laat het ons weten! ?

“Alone we are strong, together we are stronger”

Lieve groet,

D&M ?