Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Telefoon +31 641355519

 

Blog

Waterfilterproject / Inzamelingsactie  / Inzamelingsactie 2018

Inzamelingsactie 2018

Vorig jaar toen wij onze 2e sessie van de waterfilters achter de rug hadden, werd op zaterdag 8 december live een videocall gedaan met Nederland. De Harianeze gemeenschap die op dat moment een Leawaka bijeenkomst hadden in Vaassen, konden rechtstreeks uit ons mond horen hoe wij de waterfilteractie hebben ervaren in Haria. Op die bijeenkomst werden alle gelden van de inzamelingsacties overhandigd aan Tom Tehupuring van TitanE. De cheque die werd overhandigd bedroeg totaal € 1.000,00. Naast dit bedrag is er tevens separaat € 400.00 overgemaakt.

Er waren diverse mensen die een actie hadden uitgezet om geld in te zamelen voor dit project. Leuk om de acties te benoemen en wie weet inspireert dit u om zelf ook een inzamelingsactie in te zetten.

Mevrouw Julia Leuwol – Sahuleka uit Vaassen heeft met haar lemperactie (kleefrijst met kipvulling) 600 stuks lempers verkocht. Dit was goed voor 20 waterfilters.

Familie Matulessy uit Twello heeft een handgemaakte tifa op de Leawaka pagina van Facebook geveild en de opbrengst ging ook naar het waterfilterproject.

Verder heeft familie Manuhutu uit Twello een mooi geldbedrag (€ 400,00 die separaat is overgemaakt) ingezameld. Van dit bedrag hebben ze 10 waterfilters geschonken aan de minderbedeelden. Tevens zijn er van dit bedrag 3 waterfilters gekocht voor familie aldaar. 

De heer Niko Hattu uit Venlo heeft een aantal jaar geleden een kookboek uitgebracht – zie website http://www.spruitjesmetsambal.nl/ . Dit kookboek bevat gerechten van zijn moeder. Zij doneren de opbrengst aan diverse goede doelen. Hoewel de moeder van de heer Hattu is overleden, is zijn tante Omi Hattu in de pen geklommen en heeft ook met een kookboek geschreven voor de keukenprinsen en prinsessen onder ons. Met dank aan familie Hattu die € 1.000,00 heeft gedoneerd aan dit project! 

Mede door al deze inzamelingsacties hebben we samen de pilot van 2018 succesvol kunnen laten draaien. We hopen dit jaar weer met hulp van derden en onze charies/givers, de rest van de minder bedeelden in Haria te kunnen helpen.

“Kindness means building bridges instead of walls”