Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Telefoon +31 641355519

 

Blog

Waterfilterproject / Inzamelingsactie  / Opbrengst benefietavond 7 september jl. – € 6.600,00!!!

Opbrengst benefietavond 7 september jl. – € 6.600,00!!!

Zaterdag 7 september is er in Stichting Masohi te Deventer een benefietavond ‘Pesta Mata Air’ georganiseerd. Het was een zeer geslaagde avond met een grote opkomst, waanzinnige bands, standhouders en informatie omtrent schoon drinkwater. Al met al zat de sfeer er goed in! 

Naast een geslaagde avond was het ook een vruchtbare avond die een totaal bedrag van € 6.600,00 heeft opgebracht. Wat een geweldig bedrag! De opbrengst is van de kaartverkoop, catering, loterij, photobooth en sukarela (vrijwillige bijdrage). Ontzettend blij dat we hierdoor onze doelstellingen hebben behaald en 500 gezinnen kunnen helpen aan schoon drinkwater. Daarnaast heeft TitanE nieuwe contacten aangelegd met, aanvragen gekregen van diverse werkgroepen die ook interesse hebben in dit onderwerp.

We hebben woensdag 11 september jl een vergadering gehad met TitanE en Basic Water Needs. Beide partijen hebben een GO gekregen om 500 waterfilters tot productie te brengen en te transporteren naar de Molukken (Maluku). We zullen in november op Saparua zijn om persoonlijk alles uit te delen aan de minderbedeelden in Haria. Dit doen we uiteraard weer samen met Conley Pattiasina, lokale distributeur in Ambon. Zoals eerder aangegeven blijven we onze donateurs en sponsors updaten omtrent de ontwikkelingen over dit project. Blijf ons dus volgen via de website of op Facebook en Instagram.

Alles is mogelijk gemaakt en tot stand gekomen dankzij heel veel liefde, inzet van velen die een gunfactor hebben (naar ons toe). We hebben goed samengewerkt met alle partijen. Heel veel dank aan het Bestuur van Stichting Masohi voor het meedenken, betrokkenheid en gastvrijheid. De organisatoren willen nogmaals alle sponsors, vrijwilligers, standhouders, muzikanten, menarigroep, sprekers en uiteraard de enthousiaste bezoekers van harte bedanken voor de fijne en zeer geslaagde avond! En in het bijzonder danken we familie Leuwol-Sahuleka voor het beschikbaar stellen van hun huis tijdens alle activiteiten ten behoeve van het project en support.

Alle mensen die belangeloos een bijdrage hebben geleverd willen we graag vermelden.

ARTIESTEN | MUZIKANTEN:

Djudaro Maluku dansgroep:
Kyah Hitipeuw, La-Shun Latupeirissa, Gaetana Leuwol, Nyah Maspaitella, Rona Wiersma

Begeleiding:
Tifa: Mario Leuwol, Quincy Maspaitella, Njongke Sahusilawane
Vocals: Shirley Choy – Pelamonia, Lucas Luhukay, Lenny Sahusilawane

Dansbegeleider: Daisy Bernardus-Maspaitella
Kleding & Make-up: Anne Hitipeuw, Peggy Maspaitella

Gebroeders Sopacua:
Jeff Sopacua – Leadguitar (musical director)
George Sopacua – Rhythm guitar
Julien Souisa – Rhythm guitar
Ramy Angenois – Percussie
Karl Kiriwenno – Drums
Sola van Motman – Bass

MaLa XS:
Ronald Lahallo – Guitar
Willem Matapere – Vocals

Mata Air Houseband:
Ramy Angenois – Percussie
Karl Kiriwenno – Drums (set 1)
Sola van Motman – Bass
Erik Nuruwe – Keyboard
Alex Pelamonia – Rhythm guitar
Alori Putirulan – Drums (set 2 en 3)
Julien Souisa – Leadguitar (musical director)
Isaac Tahapary – Bass (set 3)
Lucas Luhukay – Backing-vocals
Russel Patawala – Vocals
Anton Putirulan – Vocals
Louise Sapuletej – Vocals

Ulisses & Swinging Sound Machine:
Martin Anindjola – Drums
Boy Parera – Keyboard
Nico Rahareng – Bass
Silvan Turabassa – Guitar
Fien Nahuway – Vocals
Henny Pattiapon – Vocals
Ulisses Tapilaha – Lead vocals

P.A. & Backline: Blue Note Events ( Nathaniel Saya)

DONATEURS LOTERIJ-PRIJZEN:
Orhan Bernardus, Margery Genevie Kainama, André Klunder, Seth Matulessy, Moluccan Islands, Jan Pelamonia, Shira Pelamonia, Cees Rumlus, Unu Sohilait

SPONSORS:
FreeXperience VOF
Groothedde Vaassen
Roos Hallatu
Henny & Simon Leuwol
Kipzaak
One Feeling Prints
Smaakvol Vaassen

SPREKERS:
Dries de Kater (Basic Water Needs)
Tom Tehupuring (TitanE)
Marco van de Vorst (Beachhead Indonesia)

STANDHOUDERS:
Manis-E Import Export (fam. Sahureka)
Stichting Jopas / AMA – Aku Maluku Art Collection (fam. Sedoeboen)
Stichting TitanE (Tom Tehupuring)
Tenaga Healing Massage (Marianne Kainama)
Werkgroep Maranatha

VRIJWILLIGERS:
Algemeen:
Miranda Boots, Dennis Choy, Shirley Choy-Pelamonia, Elroy Hasselt, Jacob Hahury, Melody Liefhebber-Pelamonia, Allison Leuwol, Gaetana Leuwol, Javez Leuwol, Mario Leuwol, Rachelle Leuwol, Rogér Leuwol, Ivo Maselaman, Debbie Maselaman-Saptenno, Aleida Notohadinegoro, Sharon Pelamonia, Ursula Putirulan-Sapulette, Marlita Rahangmetan, Grace Souisa, Aäron Wattimena.

Catering:
Marian Hehakaya, Henny Leuwol-Putirulan, Julia Leuwol-Sahuleka, Inge Pelamonia-Hatumena, Micha Pelamonia, Mirelva Pelamonia-Molina, Penny Pelamonia-Taribuka, Lenny Sahusilawane-Leuwol, Lenny Schrack-Leuwol, Danny Waelauru.

Security:
Brian, Ernst, Mike, Vincent, James, Njongke en Menno.