Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Telefoon +31 641355519

 

Blog

Waterfilterproject / Inzamelingsactie  / Benefietavond 7 september

Benefietavond 7 september

Zo … het was een spannende dag zaterdag jl. Wat hebben we samen met alle vrijwilligers, artiesten/muzikanten en overige betrokkenen hard gewerkt om er een leuke, gezellige feestavond van te maken. We zijn nog steeds aan het bijkomen en zitten nog half in onze roes. 

Diegenen die niet zijn geweest hebben echt wat gemist. Wat waren alle artiesten/muzikanten geweldig. Ieder met z’n/haar eigen energie op het podium. Het was genieten geblazen. Voor de bezoekers was het ook een genot, voor ieder wat wils op muzikaal gebied. De Mata Air Houseband met de party-nummers hebben menig voetjes van de vloer laten komen. Gebroeders (Jeff & George) Sopacua speelden samen met viertal Houseband-muzikanten de sterren van de hemel. Het publiek stond met de mond half open te kijken naar deze virtuozen. Ja … het was North Sea Jazz niveau! Voor de soul-liefhebbers was er Ulisses & Swinging Sound Machine. Vooral de generatie die met deze muziek is opgegroeid/grootgebracht hadden het naar de zin. Maar ook de jongeren deden gezellig mee.

Het duo MaLa XS had ook een top performance. Dit duo heeft de bezoekers geweldig vermaakt. Last but not least de lieftallige, charmante dames van dans/menarigroep Djudaro Maluku. De meisjes zijn van de 4e generatie Molukkers en samen hebben deze 5 meiden de menari lenso gedanst. Wat zagen ze er prachtig uit in hun kain kebaya (klederdracht). Het was ontroerend om hun te zien optreden.

We hebben positieve reacties ontvangen van zowel bezoekers, standhouders, vrijwilligers, artiesten en muzikanten. Men vond het voor een 1e Mata Air feest/benefietavond zeer geslaagd. Een feest met een gemoedelijke sfeer. Een avond waar het om de waterfilters draaide en met dank aan Tom Tehupuring (Stichting TitanE), Dries de Kater (Basic Water Needs) en Marco van de Vorst (gebruiker waterfilter)  zijn onze bezoekers geïnformeerd over wat schoon drinkwater betekent, hoe een waterfilter werkt, de voordelen etc. Verder waren de standhouders aanwezig om het feest compleet te maken. Gaaf dat Manis-E, Stichting Jopas, Werkgroep Maranatha, Tenaga Healing Massage en TitanE een bijdrage wilden leveren op deze avond.

We willen alle vrijwilligers, artiesten/muzikanten en betrokkenen hartelijk danken voor hun inzet, medewerking en liefde die we hebben mogen ontvangen. Ook de bezoekers die het project een warm hart hebben toegedragen danken we voor de komst. Zonder jullie aanwezigheid was er geen gezelligheid op deze feestavond. Als organisatoren kunnen we met grote tevredenheid terugkijken naar een zeer geslaagde benefietavond. Onze doelstellingen zijn behaald en hier mogen we best trots op zijn.

En dan de hamvraag: hoeveel geld is er totaal opgehaald? Eind van de week hebben we een totaaloverzicht en gaan we het exacte bedrag bekend maken. Spannend dus! Hou onze website in de gaten.

Mata Air groet,

Dad & Mar