Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Telefoon +31 641355519

 

Blog

Waterfilterproject / Inzamelingsactie  / Walter Wood Festival bij het Veluws College Walterbosch

Walter Wood Festival bij het Veluws College Walterbosch

Op vrijdag 7 juni a.s. vindt het Walter Wood Festival plaats. Dit is een besloten schoolevenement van het Veluws College Walterbosch in Apeldoorn die voor het eerst plaatsvindt voor alle leerlingen en hun ouders, broertjes/zusjes en opa’s en oma’s.  Het festival begint om 15.00 uur en eindigt omstreeks 19.00 uur. 

Miranda van de Brink evenementencoördinator van het Veluws College Walterbosch heeft dit mogelijk gemaakt. De school doet zelf een inzamelingsactie voor de wereldschool, een project die kansarme kinderen in ontwikkelingslanden (met name Afrika) de mogelijkheid biedt om naar school te gaan. Een belangrijke doel want kinderen zijn de toekomst en krijgen hierdoor meer perspectieven.

Behalve de loempia-kraam zullen ook nog een vier- of vijftal andere foodtrucks staan met snacks. Apeldoornse Grace Souisa (tevens nazaat) en Elroy Hasselt oftewel RoyCe hebben ons medegedeeld dat ze graag een bijdrage willen leveren en de muzikale intermezzo kosteloos willen verzorgen om het gezellig te maken voor de bezoekers die de loempia-kraam aandoen. Bezoekers kunnen straks onder het genot van een home-made loempia genieten van live-muziek. Zij zullen een aantal setjes spelen van een half uur. We zullen daar gaan staan met de waterfilter, zodat we de bezoekers tekst en uitleg kunnen geven over het project.

Last but not least en niet geheel onbelangrijk zijn de loempia’s. Voor dit evenement komt loempia-team Twello in actie. De dames gaan 500 stuks loempia’s maken waarvoor dank. Ook bij deze inzamelingsactie geldt dat alle opbrengst naar het waterfilterproject gaat. Dankbaar dat de dames hun handen uit de mouwen willen steken. Want nogmaals, zonder hulp van derden zijn we nergens! En voor deze actie hebben we wederom sponsors gevonden. De lokale groenteboer uit Twello, Van Hees Versmarkt levert alle groente voor de loempia’s. En Groothedde uit Vaassen draagt ook bij en sponsort 10 kilo rundergehakt. We danken de sponsors voor hun vrijgevigheid en uiteraard krijgen zij straks ook wat loempia’s.

“Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet”. 

 

Loempia-team Twello

RoyCe (Elroy Hasselt & Grace Souisa)