Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Telefoon +31 641355519

 

Blog

Waterfilterproject / Inzamelingsactie  / Opbrengst € 446,00 satéverkoop Gospelavond Shirley’s Choice

Opbrengst € 446,00 satéverkoop Gospelavond Shirley’s Choice

Op zaterdag 25 mei jl kregen de bezoekers, aanwezigen bij Shirley’s Choice een prachtige avond gepresenteerd. Het was een magical evening bij Gebouw Menorah. De gospelliederen die Shirley vanuit haar hart heeft geschreven, heeft ze voor het eerst ten gehore gebracht. We werden meegevoerd en het was zichtbaar dat het publiek geraakt werd. 

Shirley en haar echtgenoot Dennis wilden een bijdrage leveren en hebben ten behoeve van het waterfilterproject de inkoop voor de saté van team Vaassen gesponsord. De bezoekers konden tijdens de pauze en na afloop een satétje prikken. Het liep storm en aan het eind van de avond was alles op. De opbrengst van de avond was totaal € 446,00 (87 porties). Praying emoticon

Lieve Shirley en Dennis, ontzettend veel dank voor jullie support! Superlief dat jullie ons vanaf het begin tot nu toe blijven supporten in allerlei vormen. Het opgehaalde bedrag word geïnvesteerd in de benefietavond van 7 september a.s.

D&M Kissing lips emoticon

“For some moments in life, there are no words!” Heart hands emoticon

 

There is no one like You.

2 Samuel 7:22