Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Telefoon +31 641355519

 

Blog

Waterfilterproject / Inzamelingsactie  / € 500,50 opgehaald o.a. bij het Walter Wood Festival met team Twello!
walter wood festival - waterfilterproject

€ 500,50 opgehaald o.a. bij het Walter Wood Festival met team Twello!

Vrijdag 7 juni j.l. stonden we ook mee te helpen met de verkoop van loempia’s bij het Walter Wood Festival in Apeldoorn. Wat een mazzel hadden we met het weer. Het zou wel/niet gaan regenen, er werd zelfs code oranje aangegeven. We hebben op een enkele regendruppels een prachtige dag gehad. 

Miranda van de Brink heeft ons de mogelijkheid gegeven om met een kraampje te staan. Voor de loempia’s kregen we dit keer versterking van een aantal dames (tantes) uit Twello. Zij hebben samen 550 stuks loempia’s gerold voor het Walter Wood Festival. Ondanks dat er al vele leerlingen niet meer aanwezig waren, hebben we ’t onderling leuk met elkaar gehad. We hebben op het festival zelf € 160,00 opgehaald. En na het festival werd de rest van de loempia’s binnen het eigen netwerk van de dames uit Twello verkocht. Tot op heden heeft team Twello € 340,50 opgehaald. Fijn dat we weer met hulp van derden geld hebben kunnen genereren. Chapeau dames (en 1 heer) Matulessy, Souisa, Manuhutu en Rahael, zonder u allen konden we niet op het festival staan. Fijn dat u ons heeft bijgestaan en altijd bereid bent om te helpen.

Bij de verkoop hadden we zelf live-muziek geregeld. RoyCe (Elroy Hasselt en Grace Souisa) heeft  twee setjes gespeeld. Even geen DJ’s door de speakers maar heerlijk acoustische setjes. Dank lieve Elroy en Grace voor jullie inspanning en hulp. Niet alleen wij maar ook de bezoekers, leerlingen van het festival hebben genoten van jullie muzikale intermezzo. ’t Was top en bracht een lekker sfeertje.

Als laatst en geheel niet onbelangrijk, gaat onze dank uit naar de sponsors van deze inzamelingsactie, Groothedde Vaassen BV en Van Hees uit Twello. Heel veel dank voor de bereidwilligheid om een steentje bij te dragen aan dit project.

We kunnen ons vanaf nu focussen op de aankomende benefietavond wat op zaterdag 7 september a.s. gaat plaatsvinden in Deventer. We zeggen: koop een kaartje online en wees erbij!